Τηλ. παραγγελίες:2109715241

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 9715241


Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες με την προϋπόθεση η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

1) Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στο κατάστημα μας modchip.gr προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς!

2) Αποστέλλοντας το/τα με δικά σου έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, στο κατάστημα μας εσωκλείνοντας την απόδειξη αγοράς.

Η διαδικασία επιστροφής έχει ως εξής:

1) Τοποθετείτε το προϊόν σε μεγαλύτερο κουτί για να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2) Μας ενημερώνετε εγγράφως τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να λύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό για επιστροφή.

3) Η αποστολή του προϊόντος γίνεται μέσω του γραφείου ταχυμεταφορών που το παραλάβατε, και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.

7) Αλλαγές για ελαττωματικά προϊόντα θα γίνονται δεκτές αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση στο τηλέφωνο 210-9715241. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εμάς.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους όρους που αναφέρουμε παραπάνω θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανταλλακτικά εξαρτήματα παιχνιδομηχανών, κινητών τηλεφώνων, tablet (Laser, τροφοδοτικά, καλωδιοταινίες, βύσματα, επαφές φόρτισης, modules, pcb boards, LCD οθόνες, microchip) ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ σε καμία περίπτωση.

0

Αγαπητοί μας πελάτες
Λόγω τις κατάστασης που ζει η χώρα τις τελευταίες ημέρες με τον κορωνοϊό (COVID-19), έχοντας αίσθημα ομαδικής και ατομικής ευθύνης το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας.
Οι παραγγελίες από το site μας και μόνο για αποστολές θα εκτελούνται κανονικά έως τις 2 το μεσημέρι.
Το τηλεφωνικό κέντρο για τηλεφωνικές παραγγελίες θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 14:00.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για όλους μας και σύντομα να επανέλθουμε στην καθημερινότητα !!!

Η ομάδα του modchip.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9715241

mail : info@modchip.gr