Τηλ. παραγγελίες:2109715241

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 9715241


Επισκευή κινητών Samsung

Τι μπορούμε να κάνουμε για το Samsung σας

Ελάτε στο κατάστημα modchip στην Αττική, για γρήγορη και εγγυημένη επισκευή κινητών Samsung , με αυθεντικά Samsung ανταλλακτικά.

Εξειδικευμένη επισκευή Samsung από έμπειρη ομάδα τεχνικών !

Οτιδήποτε συμβεί στο smartphone σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το modchip, αφού σας παρέχουμε κάθε δυνατή επισκευή Samsung άμεσα και σωστά.

Γιατί να προτιμήσετε το modchip;

Το modchip είναι το επισκευαστικό κέντρο που μπορεί να αναλάβει την άμεση αποκατάσταση κάθε βλάβης που θα παρουσιάσει το Samsung κινητό σας, και αυτό γιατί διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην επισκευή κινητών Samsung.

Τεχνική υποστήριξη

Φροντίζουμε οι τεχνικοί μας να ανανεώνουν συνεχώς την τεχνογνωσία τους και να ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Όταν παραλάβουμε τη συσκευή σας, πραγματοποιούμε τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο για την διάγνωση της βλάβης και της απαραίτητης εργασίας. Επαναληπτικός έλεγχος πραγματοποιείται μετά το πέρας της επισκευής Samsung, για να βεβαιωθούμε για το άριστο αποτέλεσμά της. Η εμπειρία και οι γνώσεις των ηλεκτρονικών μας σε συνδυασμό με τον πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό του modchip μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε την επισκευή των πιο δύσκολων βλαβών, όπως είναι η επισκευή βρεγμένου κινητού Samsung.

Ταχύτητα και οικονομική επισκευή

Προσπαθούμε κάθε βλάβη που αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώνεται όσον το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η καθημερινή χρήση του κινητού σας. Συνδυάζουμε ταχύτητα και αξιόπιστη επισκευή Samsung. Χρησιμοποιούμε αυθεντικά ανταλλακτικά Samsung, τα οποία είναι συμβατά με τη συσκευή σας και διασφαλίζουν την σωστή και μακροχρόνια λειτουργία του κινητού σας. Και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές οι οποίες είναι απαράμιλλες για το συνδυασμό άριστης ποιότητας εργασίας και υλικών που προσφέρουμε.

Aποστολή/παράδοση με courier

Για τους φίλους μας που βρίσκονται εκτός Αθηνών μπορούν να μας στείλουν την συσκευή τους με τις μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε (γενική ταχυδρομική ή Elta Courier με κόστος πήγαινε-έλα 10 €. Αφού παραλάβουμε τη συσκευή σας θα σας ενημερώσουμε πρώτα για την αναγκαία εργασία, τα απαιτούμενα ανταλλακτικά και το κόστος επισκευής, και κατόπιν συνεννόησης θα προχωρήσουμε στην επιδιόρθωση του. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-9715241 η στείλτε μας Ε-mail στο : info@modchip.gr το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει.

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΑΔΕΙΟ ΚΑΛΑΘΙReturn to Shop