Τo modchip.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Περισσότερα..

close

Κατηγοριες

Like modchip.gr στο Facebook

Ενημερωτικό δελτίο

 

Στο κατάστημά μας μπορούμε να επισκευάσουμε όλες τις παιχνιδομηχανές & κονσόλες (Playstation 4, Playstation 3, Xbox 360, Xbox one, Wii U, SonyPSP) από τις πιο παλιές μέχρι και τις πιο καινούργιες. Αν η παιχνιδομηχανή σας χάλασε, έσπασε, ή χρειάζεστε κάποιο ανταλλακτικό, τότε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε άμεση λύση.
Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών Blue ray, Laser, PCB board πλακέτες, καλώδιοταινίες flex, πλήκτρα Rubber, διακόπτες, βύσματα τροφοδοσίας, τροφοδοτικά, ολοκληρωμένα κυκλώματα κλπ.

Επισκευές service Sony Playstation 3 xbox 360 nintnedo ds wii 3ds wii u sony psp ps vita playstation 4

Αφού παραλάβουμε την κονσόλα σας και την ελέγξουμε (Δωρεάν έλεγχος) θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και την πορεία της επισκευής και κατόπιν συνεννόησης θα προχωρήσουμε στην επιδιόρθωση.
Για τους φίλους μας που βρίσκονται εκτός Αθηνών μπορούν να μας στείλουν την κονσόλα τους με την μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε (γενική ταχυδρομική) με κόστος πήγαινε-έλα 10 €.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-9715241 η στο Ε-mail : info@modchip.gr