Τo modchip.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Περισσότερα..

close

Κατηγοριες

Like modchip.gr στο Facebook

Ενημερωτικό δελτίο

Τρόποι πληρωμής

Κάνοντας παραγγελία online από το modchip.gr μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με τους εξής τρόπους:

Πληρωμή με αντικαταβολή
Η Παραγγελία σας εκτελείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, η παραλαβή του δέματος πραγματοποιείτε στον χώρο σας από την εταιρία Courier και η εξόφληση πραγματοποιείται επιτόπου με την παράδοση.

Πληρωμή με πιστωτική
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα πληρωμής με τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες (Visa, MasterCard, Maestro). Εφόσον εγκριθεί η πιστωτική σας κάρτα η παραγγελία σας εκτελείτε άμεσα χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. 
Σε καμία περίπτωση η εταιρία modchip δεν θα προβεί σε καμία είσπραξη έως ότου να λάβει την σχετική επιβεβαίωση. Παρόλα αυτά και για λόγους ασφαλείας η εκδότρια τράπεζα δεσμεύει το ποσόν της χρέωσης κατά την διάρκεια αυτή. Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες γίνονται με σκοπό να προστατεύσουν τις ηλεκτρονικές σας αγορές και να μειώσουν την πιθανότητα να πέσετε θύμα εξαπάτησης.

Το modchip.gr δεν κρατάει στοιχεία πιστωτικών καρτών. Οι συναλλαγές εκτελούνται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς. Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, με πιστωτική κάρτα μεταβαίνετε  αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεστε για τo ποσό της οφειλής σας και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς με την ολοκλήρωση της συναλλαγής επιστρέφετε στο modchip.gr όπου ενημερώνεστε για την επιτυχία η την αποτυχία της συναλλαγής.


Πληρωμή με MASTERPASS WALLET

Στο modchip.gr έχετε την δυνατότητα πληρωμής με ψηφιακά πορτοφόλια MasterPass Wallet επιλέγοντας την επιλογή πληρωμή με πιστωτική κάρτα.


Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα (Alpha Bank – Τράπεζα Πειραιώς)
Για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
σας δίνονται τα στοιχεία τραπέζης με το τέλος της παραγγελίας σας. Για την μείωση της όποιας καθυστέρησης στην εκτέλεση της παραγγελίας σας παρακαλούμε να αναγράφετε το όνομα σας ως αιτιολογία κατάθεσης έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί άμεσα η σχετική διασταύρωση. Στην Συνέχεια παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: info@modchip.gr 
Εμείς μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή αποστέλλουμε την παραγγελία σας άμεσα στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τις χρεώσεις μεταφοράς του εμβάσματος προς τις συνεργαζόμενες σε εμάς τράπεζες.


Πληρωμή και παραλαβή από Κατάστημα
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή από κατάστημα σας δίνεται η Δυνατότητα Εξόφλησης Απευθείας στο Κατάστημα με την Παραλαβή.