Τo modchip.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Περισσότερα..

close

Κατηγοριες

Like modchip.gr στο Facebook

Ενημερωτικό δελτίο

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την γρηγορότερη και ασφαλέστερη μεταφορά τον προϊόντων μας προς εσάς έχουμε επιλέξει τη μεταφορική εταιρεία ...Γενική Ταχυδρομική
1. Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 5 ευρώ για την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα για παραγγελίες έως 3 κιλά.
2. Η επιπλέον χρέωση ανά κιλό είναι 1.50 ευρώ για την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα.
3. Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
4. Οι τιμές ισχύουν όσο υπάρχει stock και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
5. Όλα τα προϊόντα είναι καινούργια, αμεταχείριστα και αποστέλλονται από την εταιρία σε άριστη κατάσταση.
6. Η φωτογραφία του προϊόντος μπορεί να είναι διαφορετική.
7. Μπορείτε να κάνετε εύρεση αποστολής από το site της Γενικής Ταχυδρομικής.

Επιστροφές Προϊόντων

Αγαπητοί πελάτες σας ενημερώνουμε ότι έχετε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων, μη ελαττωματικών, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας, με την προϋπόθεση η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση. Η διαδικασία επιστροφής έχει ως εξής:

1) Τοποθετείτε το προϊόν σε μεγαλύτερο κουτί για να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2) Μας ενημερώνετε εγγράφως τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να λύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό για επιστροφή.

3) Η αποστολή του προϊόντος γίνεται μέσω του γραφείου ταχυμεταφορών που το παραλάβατε, και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.

7) Αλλαγές για ελαττωματικά προϊόντα θα γίνονται δεκτές αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση στο τηλέφωνο 210-9715241. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εμάς.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους όρους που αναφέρουμε παραπάνω θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανταλλακτικά εξαρτήματα παιχνιδομηχανών, κινητών τηλεφώνων, tablet (Laser, τροφοδοτικά, καλωδιοταινίες, βύσματα, επαφές φόρτισης , modules, pcb boards ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ σε καμία περίπτωση !